:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Alahai Mudahnya Berniaga

Sambil makan-makan tengahari tadi di Kafe Bangunan Mustapha Kamal, Cyberjaya, duk bersembang dengan sahabat dari Bahagian lain, bercerita pasal Bekam dan Resdung, Alhamdulillah dibukakan hati mereka untuk membeli sabun Resdung dan Sireh serta Sabun al-Bayt.

Berkaitan Resdung, budak usia seawal tahun 5 dah terkena resdung, jadi ikhtiarlah dalam merawat menggunakan sabun-sabun herba keluaran Bumiputera.

Amat mudah untuk menjual sabun-sabun berkenaan, jadi yang berada di luar sana, hubungi untuk mengedar sabun-sabun yang membantu sesiapa sahaja baik dari segi penjagaan wajah dan juga elakkan gangguan makhluk halus Insya Allah.

Hubungi Ustaz Rosdi 016-958 5423 untuk keterangan lanjut [ana layan yang betul-betul nak jadi dealer sahaja] dan pembelian untuk pengeposan mesti sekurang-kurangnya 3 buku sabun ke atas sahaja. Wallhu a'lam.


0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com