:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

TESTIMONI 2

ALHAMDULILLAH, jam 5 petang tadi 03/02/2012 seorang dealer Sabun al-Bayt [Pegawai JKM] menelefon dan memberitahu perkongsian mereka yang menggunakan Sabun al-Bayt ini. Antara kenyataannya ialah :
  1. Seorang wanita [usia 40 tahun] yang belum berkeluarga, apabila mandi dan menggunakan Sabun al-Bayt ini, dia sendawa berterusan dan bulu tengkuknya meremang sahaja katanya, dan dia mengalami demam dalam 2 - 3 hari. Nasihat ana, teruskan mandian dengan menggunaka Sabun al-Bayt ini. Insya Allah, kita berikhtiar dan Allah yang memberikan kesembuhan, namun tiada salah kita berikhtiar dan berusaha. Allahu Akbar.
  2. Seorang anak gadis juga yang menggunakan Sabun al-Bayt ini, mengeluarkan gatal-gatal di badan [yang tak kronik] dan ana pernah nyatakan itu tanda-tanda healing crisis, Insya Allah.
Itulah antara bingkisan testimoni yang ana dapat daripada mereka yang menggunakan Sabun al-Bayt ini. Insya Allah, kita sama-sama mencari kesembuhan yang mana Penyakit itu dariNya dan Penawar/ Kesembuhan pun dariNya, tiada salah kita berikhtiar.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com