:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

TESTIMONI 3

Assalamualaikum W.M.T dan salam hormat,

BismILLAHi MasyaALLAH ALLAHu Akbar wAlhamduLILLAH, syukur ke hadrat ALLAH Zat Yang Maha Pemurah dengan rahmat dan redhaNYA, maka dengan keizinanNYA kita semua dapat untuk terus melalui gerabak-gerabak hari dalam perjalanan meraih stesen rahmat & redhaNYA. ALLAHu, Ya ALLAH.

Selawat dan Salam buat junjungan besar nabi Muhammad SAW, Rasul yang bongsu, yang Khatam Allahumma solli 'ala sayyidina Muhammad wa 'ala aalihi wasohbihi wa barik wa sallim.

Antara testimoni yang terbaru yang ana dapat daripada yang menggunakan Sabun al-Bayt ini ialah : yang berhajat berada di Terengganu, bertugas di lembaga bawah kelolaan kerajaan negeri Terengganu [VIP jugalah puan nie]. Puan ini dah 3 kali juga ana rawat, dan oleh kerana masalah jarak yang jauh, jadi Sabun al-Bayt di poskan kepada yang berkenaan.

Alhamdulillah, pada awal penggunaan terzahirnya lebam-lebam biru di setiap sendi badannya dan selepas 3 hari menggunakan sabun ini, kulitnya kembali pulih seperti biasa. Badannya pun semakin segar, dan ana bersyukur aroma yang terhasil pada sabun al-Bayt ini memang menyenangkan dan menyegarkan. Insya Allah. Dan Alhamdulillah, semua dengan izinNya jua, bak kata Sidi Wan Asrul, sebagai Asbab kepada penyembuhan yang hakikatnya dariNya jua. Allahu Akbar!!!

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com