:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Testimoni 6

Alhamdulillah, segala puji hanya bagiNya yang menjadikan setiap yang ada di muka bumiNya ini berkait rapat dengan hambaNya. Selawat dan salam buat junjungan besar ar-Rasul saw, Rasul yang Khatam, Rasul yang bongsu, pemberi syafaat kepada ummatnya. 

Testimoni kali ini hasil pencerapan atau yang dialami oleh sahabat perawat selepas meminta yang berhajat dengan rawatan datang ke pusat rawatannya di Bukit Beruntung Hulu Selangor, atau layari laman blognya http://perawatsihir.blogspot.com. Beliau sendiri menceritakan kepada ana melalui SMS nya [ringkas sahajalah]

Yang berhajat disihir katanya, agak kronik, oleh kerana keletihan bekerja, sahabat ana meminta yang berhajat berkenaan mandi menggunakan Sabun al-Bayt dan dicampur dengan Air Doa, Limau Nipis, Kasturi Hitam dan Garam Bukit. Itulah yang ana katakan, kesembuhan adalah milikNya namun kita perlu berusaha. Itulah perancangan Allah Taala.

Ketika mandian, yang berhajat berkenaan merasakan satu badannya ada getaran dan ketika itu jua anjing-anjing sekitar kawasan itu menyalak. Apa yang anjing-anjing itu nampak yer?

Jadi jomlah gunakan Sabun al-Bayt ini Insya Allah, yang diterapikan oleh Terapi Islam al-Bayt. Alhamdulillah, Sabun al-Bayt sudah memasuki proses pengeluarannya kali kedua yang dijangka siap 1 minggu lagi. Insya Allah.

Jangan segan dan malu dalam ikhtiar, jadi yang berhajat sila menelefon ana untuk tempahan atau mana-mana dealer al-Bayt ana yer. Wallahu a'lam.

------------------------------------------------
 'Walahaulawala Quwatailla Billahil 'Aliyiladzim'

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com