:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Masalah Jugak Yer!

Alhamdulillah, dan Assalamualaikum wbt.

Ada plak yang bertanya perihal sabun al-Bayt yang diruqyahkan ini, boleh bawak masuk toilet ker tak? Emm dah diterangkan namun tiada mereka faham. Sabun al-Bayt memang diruqyahkan sebelum dikeluarkan Insya Allah.

Boleh bawak masuk toilet tak? Dah nak dibuat mandian kene bawak masuk toiletlah lah hehehe kan nak mandi? tetapi ada ayat Quran? Eh mana ada ana tuliskan ayat-ayat Quran kan Sabun al-Bayt tue? Tiada langsung, hanya didoakan dengan ayat-ayat Ruqyah, tiada kaitan dengan terteranya mana-mana ayat Quran. Jadi boleh dibawa masuk ke toilet.

Konsepnya sama sahaja, andaikata tuan/puan yang install dalam HP atau laptop tuan/puan 30 juzuk al-Quran kenapa bawak masuk HP dan laptop ke toilet jugak? Ianya hanya ada dalam sahaja, tiada kaitan dengan zahirnya ayat. Yang tak bolehnya dibaca ayat-ayat suci al-Quran dalam toilet.

Moga mana-mana yang tiada kefahaman merujuk mereka yang pakar dalam hal ini. Jangan timbul kekeliruan langsung, kita bukannya mencemarkan ayatul Quran yer. Tiada melekat pun ayat-ayat Quran pada Sabun tue. Doa sahaja. Allahu Akbar!!!

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com