:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

TESTIMONI 11

ALHAMDULILLAH, malam tadi selepas sesi rawatan dijalankan di Masjid BTP, sedikit luahan hati mereka yang menggunakan Sabun al-Bayt, seorang guru SMK, seorang pegawai Kementerian, menerangkan feedback masing-masing.

Guru SMK:
Apabila menggunakan Sabun al-Bayt dia mengalami muntah-muntah. Selepas itu dia akan rasa lega, sesi rawatan malam tadi terhadapnya menunjukkan cikgu berkenaan mengalami masalah gangguan. Katanya dari perasaan tidak puas hati sahabatnya, gara-gara berebut jd MC dalam majlis sahaja. Ana tergelak sakan mendengarnya. Wallhu a'lam.

Pegawai Kementerian:
Mana-mana kawasan pada anggota badan yang ada masalah gangguan, apabila terkena Sabun al-Bayt, dia akan rasa sakit-sakit, yang peliknya apabila menggunakan sabun biasa, tiada rasa sebegitu. Wallhu a'lam. KIta ikhtiar dan DIA yang menyembuhkan. Amin.

Guru SMK seorang lagi:
Dia mengalami kerasukan apabila sesampai di rumah setelah balik bekerja [mengajar sesi petang], suaminya memasang CD Quraan di rumah, dia akan bercakap bahasa Siam yang entah apa. Suaminya terkejut, kerasukan berlangsung sehingga subuh menurutnya. Bayangkanlah penatnya guru berkenaan.

Keesokannya dia menerima SMS dari ana yang menyatakan Group ana ada menyediakan air doa [maussyifa'] dan lantas dia menghubungi ana untuk membeli air doa berkenaan. Sesampai dirumah ana, dia pening-pening lalat apabila melihat dan menghidu bauan Kasturi Kijang yang memang ada dalam rumah ana [bersedia menerima tempahan], jadi ana sarankan dia meminum air doa, menggunakan Sabun al-Bayt dan menggunakan wangian attar Kasturi sepanjang masa, petang semalam dia datang dan order lagi Sabun al-Bayt dan wangian attar kasturi.

Katanya, malam tadi ustaz, akak tidur lena betul sehingga pagi tiada masalah. Ana berpesan, kita ikhtiar dan dengan izinNya jua Insya Allah ada kesembuhan, Wallahu a'lam!

------------------------------------------------------------

-Suatu Ikhtiar dari TIB-

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com