:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

TESTIMONI 12

Alhamdulillah, semua dengan izinNya, melalui syafaatnya ar-Rasul saw sebagai Rasulullah, banyak perkara diatas muka bumi ini berpaksi kepada sunnah Baginda saw. Allahumma solli 'ala sayyidina Muhammad.

Testimoni kali ini melibatkan 3 orang anak kepada sahabat ana di sekitar Kuala Lumpur. Anaknya mengalami masalah penyakit kaki, tangan dan mulut, hasil pencerapan doktor, doktor mengatakan penyakit nie biasa kena pada budak-budak bawah 2 tahun.

Oleh kerana perasaan sayangkan anak yang menebal, sahabat ana berikhtiar dengan menggunakan Sabun al-Bayt buat ketiga-tiga anaknya sekaligus. Alhamdulillah, penyakit berkenaan berkurangan, luka-luka atau bernanah hilang [kering], dan hari ini 23 Mac 2012, selepas berchat dengan sahabat ana, dia menceritakan kepada ana.

Alhamdulillah, berkatnya suatu ikhtiar ini Ya Allah melalui herba alam semulajadi yang Engkau kurniakan kepada kami ummat manusia ini, namun kami manusia jarang sekali bersyukur kepadaMu, Ighfir Zunubana Ya Rabb [Ampunkan dosa-dosa kami Ya Rabb].

Jadi mana-mana yang anaknya terkena penyakit mulut, kaki dan tangan, berikhtiarlah dengan menggunakan Sabun al-Bayt. Insya Allah. Ana mengalukan mereka yang berhajat untuk menjadi dealer Sabun al-Bayt ini.

-----------------------------------------------

Sabun al-Bayt ianya Suatu Ikhtiar! Allahu Akbar

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com