:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

TESTIMONI 14

Alhamdulillah, testimoni kali ini adalah kesinambungan dari tulisan saya pada entry di Blog Utama TIB iaitu : http://terapialbayt.blogspot.com/2012/03/hebatnya-kesan-ruqyah.html, si suami menceritakan kepada saya dengan rasa rendah dirinya. Allahu Akbar.

Kedatangannya di bilik rawatan pada 18 Mac 2012 [Ahad] menyaksikan si suami sedikit terganggu dengan kesukaran untuk tidur, bukanlah penyakit imsomnia tetapi apabila sang suami tidur, gangguan akan datang dalam bentuk mengganggunya supaya sukar bernafa [bahaya jugak yer]. Selepas sesi rawatan Sabun al-Bayt dibeli dengan tujuan yang satu iaitu utnuk rawatan. Dengan izinNya jua, sang suami menceritakan, Alhamdulillah bagusnya Sabun al-Bayt memberikan kesan kepada kulitnya yang gatal-gatal dan selepas digunakan 2 3 kali, kulitnya yang gatal-gatal, semakin TIADA. Semuanya dengan izinNya jua. 

Alhamdulillah herba-herba yang digunakan dalam Sabun al-Bayt memang membantu, tambahan diruqyahkan pula Sabun berkenaan, sebagai doa kesembuhan kepada semua yang berhajat Insya Allah. Pesan sang suami, nak guna Sabun al-Bayt, niatlah yer, agar beroleh kesembuhan pada badan pesakit.

Satu kisah berkaitan wangian kasturi yang dibeli dari TIB, menyaksikan keajaiban wangian kesukaan ar-Rasul saw ini, apabila kucing dirumahnya yang menerkam dan melarikan diri seolah-olah melihat 'lembaga' lega dan diam apabila disapukan minyak kasturi berkenaan [diusap dari kepla sehingga ekornya]. Masya Allah, berkesan pada semua makhluk yer, ana ikhtiarkan sahaja dalam menyediakan wangian kasturi ini, sekarang wangian ini dalam proses menyiapkan sticker al-Bayt, moga dipermudahkan Allah Taala, jadi mana-mana yang berminat untuk menjadi dealer, bolehlah menghubungi ana yer. Insya Allah harga dealer akan diberikan [win win situation hehehe]

------------------------------------------------------------
Suatu ikhtiar dari TIB

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com