:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

TESTIMONI 9

ALHAMDULILLAH, baru sahaja selesai rawatan di rumah yang berhajat, yang berhajat nie sebenarnya adalah yang selalu merawat dengan kami [ahli PEBATAP], on off lah kiranya, maybe pendindingnya kurang wallhu a'lam. Pernah suatu hari ana offer kan Sabun al-Bayt dan alhamdulillah, dia setuju, bersama anaknya datang ke rumah ana untuk dapatkan Sabun al-Bayt jam 9:30 malam pada 9 Mac 2012 yang lalu.

Yang peliknya [dengan izinNya jua], ketika dia memegang sabun al-Bayt, dirasakannya terlalu berat dan 'panas', dan akhirnya memberikan kepada anak gadisnya, Fara. Alhamdulillah, di rumah dia mula menggunakannya dan ada perubahan ketara katanya [wajahnya pun menunjukkan segalanya, Allahu Akbar!]. Alhamdulillah bisik hati kecilku. Dan adik iparnya pun berhajat untuk mendapatkannya juga, jadi malam tadi ana membawa 5 buku Sabun al-Bayt ke rumahnya bersama 2 botol Kasturi Kijang. 

Alhamdulillah, rawatan padanya teramat mudah malam ini, selesai dengan cepat [dengan izinNya jua, tiada daya upaya bagi ana]. Siap ada jin dari Mekah al-Mukarramah lagi datang malam tadi, Sharifah Rabiatul Adawiyah katanya. Wallhu a'lam.

Yang sedihnya, anak-anak kakak ini tidak menggunakan Sabun al-Bayt, kakak tadi sedikit terkilan, dan dengan kehendak Allah jua, anak-anaknya malam tadi keduanya tumbang apabila mendengar ayatul Ruqyah. Allahu Akbar. Bukanlah ana maksudkan dengan menggunakan Sabun al-Bayt mampu mengurangkan gejala gangguan, namun apa yang ana tekankan ialah, kita berikhtiar. Dan sebelum ana balik, ana nasihatkan semua ahli keluarga kakak tadi menggunakan Sabun al-Bayt [suatu ikhtiar dari TIB].

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com