:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

TESTIMONI 8

Segala puji bagi-Nya, selawat dan salam buat junjungan mulia Rasulullah SAW. Alhamdulillah... Alhamdulillah.. Alhamdulillah.

Kesempatan berada di kampung halaman pada10 - 14 Mac 2012 yang lalu menyaksikan pelbagai cerita bagi mereka yang telah menggunakan Sabun al-Bayt keluaran Terapi Islam al-Bayt [TIB] ini. Alhamdulillah, Sabun al-Bayt sudah masuk ke fasa kedua iaitu pengeluaran kedua, Insya Allah akan ada sedikit perubahan pada stickernya nanti [belum terfikir untuk buat box, walaupun ada permintaan - bimbang harga jualan akan naik nanti].

Antara pengalaman mereka yang menggunakannya ialah, apabila membuat mandian, ada lebam biru pada badannya, dan setiap kali dibilas, hilang lebam berkenaan, diguna semuala Sabun al-Bayt, lebam berkenaan semakin mengecil, pecah dan hilang daripada pandangan Alhamdulillah [panjang lagi ceritanya tapi dipendekkan sahaja]

Yang kedua, gangguan sihir ta'til zawaj [melewatkan perkahwinan], pernah dirawat dan keluarlah jawa slang, Alhamdulillah, setelah menyental/ menggunakan Sabun al-Bayt, selepas sesi dakwah, gangguan berkenaan mengalah dan bersumpah dengan nama Allah, terus keluar Alhamdulillah. Semuanya dengan izinnya jua. Tiada daya upaya pihak TIB dalam menyuruh gangguan keluar, yang penting doakan sahaja. Itulah pesan TG ana.

Insya Allah bagi yang berhajat dengan Sabun al-Bayt, boleh order dengan TIB atau mana-mana dealer yang dah dilantik oleh pihak TIB. Moga semua dealer TIB menjaga nama baik pihak TIB insya Allah. Bagi khidmat penghantaran yang terbaik.

Jika ada yang bertanya cara penggunaan, Sabun al-Bayt diguna ketika mandian dan digunakan di seluruh anggota badan, jangan di badan sahaja, kepalanya sekali yer. Kesannya lebih maksimum Insya Allahu Taala. Kita berusaha, berikhtiar, dan Dia menyembuhkan Insya Allah.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com