:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

GROUP BENGKEL MENGGUNAKANNYA

ALHAMDULILLAH, hari ini last meeting di Quality Hotel Kuala Lumpur [4 - 6 April 2012] bersama group jabatan/ kementerian.

Alhamdulillah, dalam sibuk bermesyuarat, sempat juga menceritakan akan khasiat Sabun al-Bayt dan sabun RSM ini. Alangkah terujanya hati apabila melihat sahabat-sahabat yang sebelum ini belum tahu akan kemunculan Sabun al-Bayt ini membelinya.

Insya Allah sahabat-sahabat yang dirahmati Allah Taala sekalian, gunalah sebaik mungkin mengikut kaedah yang diajarkan, gunakanlah sekerap yang mungkin dan dari kepala sehingga hujung kaki anda!!! Bersabarlah kalau ada tindakbalas ketika Sabun al-Bayt digunakan yer! Insya Allah dalam 3 hari sahaja semua sakit-sakit/ bengkak-bengkak akan hilang Insya Allah.

Ada yang bertanya dalam kumpulan berkenaan, kalau habis nak dapatkan di mana??? Alhamdulillah, Sabun al-Bayt ada dealernya tersendiri, di tepi blog Sabun al-Bayt ini ada senarai nama pengedarnya, cuma Sabah dan Sarawak sahaja yang belum ada. Insya Allah selepas ini kot hehehehehe amien!!!

Jadi mana-mana sahabat yang inginkan penjelasan seterusnya, silalah menelefon ana di talian yang dinyatakan iaitu 016-9585423 [Ustaz Rosdi].

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com