:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

TESTIMONI 15

Alhamdulillah, pada 3 April 2012 [Selasa] jam 6:50 petang dan 10:00 malam, dikunjungi oleh dua orang yang berbeza bagi mendapatkan penjelasan lanjut berkaitan Sabun al-Bayt dan keterangan ringkas bagaimana untuk menjadi dealer Sabun al-Bayt. Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar.

Yang berkenaan datang jam 9:50 petang, bertanyakan alamat dan hadir terus ke rumah memandangkan mereka pun tinggal di BTP, namun bekerja di area Sentul [012-2159063]. Katanya mereka bekerja sedikit berisiko dengan gangguan nie [pekerjaan dirahsiakan], Alhamdulillah katanya, apabila mandi menggunakan Sabun al-Bayt badannya rasa sesuatu perbezaan. Pada awalnya sedikit kepanasan katanya, sehnggakan tiada boleh tidur malam, namun sebelum pergi kerja pada keesokan paginya, tiada langsung rasa mengantuk hadir dalam dirinya. Dalam hati ana membisikkan kalimah kebesaran Allah Taala. Hebatnya ciptaan Ilahi ini. Dan beliau membeli 8 ketul Sabun al-Bayt, 1 set Sabun Resdung dan 5 botol air Doa serta 2 botol kecil Kasturi Hitam TIB.

Yang hadir jam 10:00 malam adalah jiran [012-3045701] selang sebuah rumah ana, bertanyakan berapa unit perlu diambil untuk menjadi dealer, ana menerangkan semuanya dengan detail, taknak ada kekeliruan dalam menjalankan perniagaan kecil-kecilan ini. Alhamdulillah, berjalan lancar, Insya Allah katanya, namun apa yang ana nak kongsikan disini ialah, pengalamannya kali pertama menggunakan Sabun al-Bayt ini, satu buku dipotong dua bahagian, 1 untuk dirinya dan 1 lagi untuk zaujahnya. Apabila beliau menggunakannya, terasa rambutnya selesa, kuat dan tiada gatal-gatal. Itulah yang dia berminat untuk mengetahui lebih lanjut pasal sabun al-Bayt ini.

Wallahu a'lam.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com