:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

TESTIMONI 18

ALHAMDULILLAH, syukur kepadaNya, di atas kelahiran suatu produk yang anugerahnya daripada herba Alam semulajadi nie, iaitu Sabun al-Bayt, hari demi hari mereka yang menggunakan Sabun al-Bayt mendapat kesan yang sangat memberangsangkan.

Terkini seorang anak gadis yang sedang belajar di sebuah universiti tempatan merasakan dirinya ada gangguan yang agak kronik, apabila nak tidur sahaja akan ada gangguan yang datang, menindihnya, oleh kerana ketakutan akan hal berkenaan, dia lebih prefer untuk berjaga malam, akibatnya badan penatlah kan, mata pun mengantuk.

Ibunya [0139045151] membawa anak gadisnya ini ke Masjid Bandar Tasik Puteri Rawang pada rawatan terbuka PEBATAP, selepas dirawat, memang ada gangguan [TIB merawat anak gadis ini], dan ana cadangkan penggunaan Sabun al-Bayt ini, diguna sebagai mandian setiap hari, istiqamah amalkannya, hari ini [6 april 2012] ibunya order lagi sabun al-Bayt untuk anak gadisnya ini, siapa tak sayang anak kan? Sedikit promosi, silalah dapatlan buku keluaran Telaga Biru yang bertajuk Nota Hati Seorang Lelaki, hasil tulisan al-Fadhil Ustaz Pahrol. Bahasanya indah dan sarat dengan 'ibrah di dalamnya, ana sudah khatamnya malam tadi.

Anak gadis berkenaan menggunakan Sabun al-Bayt sebagai ikhtiar rawatan dan ALHAMDULILLAH, kata ibunya, anaknya boleh tidur dengan nyenyak dan lena. Masya Allah! SubhanALLAH. Itulah hikmahnya ikhtiar, jangan bimbang tuan/puan, tiada suatu pun yang was-was dalam sabun al-Bayt ini, semuanya herba alam semulajadi antaranya ialah Daun Bidara. Ana taknak ceritakan semuanya, biarlah ana simpan formulasinya ini [hak ana sebagai perawat/ rahasia perawat]. Yang penting Sabun al-Bayt ini adalah ikhtiar rawatan dan ana keluarkannya sebagai ikhtiar rawatan kepada yang memerlukannya. Sebagai perkongsian dalam rawatan. Sesiapa yang rasakan ianya was-was, takperlah tak gunakannya pun.

Wallhu a'lam.

----------------------------------------------------------------
Sabun al-Bayt : Suatu Ikhtiar

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com