:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Bau Sabun al-Bayt - dia pening

Alhamdulillah, segala puji bagiNya, beerterusanlah selawat ke atas Rasulullah SAW, moga syafaat Baginda untuk kita Insya Allah.

Sedikit testimoni yang nak dishare kali ini. Pada 13hb Mei 2012, selepas menghadiri kenduri kahwin anak jiran ana yang dilakukan di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin [Masjid Besi Putrajaya], majlis perkahwinan yang melibatkan 20 pasangan sekaligus, yang disempurnakan kemuncak program oleh Dato' Seri Shahrizat, ana ke rumah sahabat di Seksyen 15 Bangi.

Kedatangan ana ke sana kerana bertujuan ziarah sahaja sahabat ana [sahabat di sekolah menengah dahulu], sambil memberikan tawaran mengedar Sabun al-Bayt dan sabun-sabun lain. Alhamdulillah, sahabat bersetuju. Dia menjual Sabun al-Bayt kepada adik iparnya yang berada di Seksyen 7 Bangi [dekat Restoran Sup Ketin agaknya]. Dan apabila adik iparnya mencium bau Sabun al-Bayt, terus dia pening-pening lalat. Agaknya ada gangguan tue katanya.

Malam tadi adiknya menelefon ana bertanyakan pasal Sabun al-Bayt berkenaan, dan selepas bercerita panjang, adiknya berpuas hati dan rela untuk dirawat, oleh kerana jarak yang jauh, ana swastakan kepada sahabat perawat di Putrajaya iaitu Ustaz Helmy.

Wallahu a'lam.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com