:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

FLYERS TERBAHARU TIB

Flyers terbaharu TIB yang mana ianya menerengkan khasiat semua jenis Sabun yang disediakan di TIB dan khasiat Kasturi. Bagi mempermudahkan tujuan promosi Sabun keluaran TIB ini. Insya Allah.

Di helaian kedua flyers ini dicatatkan nama-nama pengedar Sabun al-Bayt [setakat sebelum flyers ini dicetak, jadi yang tiada nama jangan berkecil hati yer!]

Setiap flyers dijual dengan harga RM0.20 sahaja, akan diposkan dengan menggunakan Pos Ekspress, dealer pertama yang dapat flyers ini ialah En Sulong. Alhamdulillah bersemangat En Sulong untuk mempromosikan Sabun al-Bayt ini. Moga dipermudahkan urusannya. 

Dan ana masih menggunakan khidmat Saudara FaQir Design dalam merekacipta Flyers ini, kerana sukakan kekemasan dan idea beliau. Moga beroleh barakah Tuan FaQir Design.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com