:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Ada Yang Berkata

Assalamualaikum wbt.

Segala pujian hanya layak bagiNya, Pencipta Yang Maha Berkuasa atas setiap sesuatu, selawat Dan Salam buat junjungan mulia Rasulullah saw, Rasul yang khatam.

Adapun entry kali ini hanya berkisar pada pengguna Sabun Nuur Aura al-Bayt, seorang penjawat awam, umurnya lewat 20 an, menggunakan Sabun Nuur Aura asalnya hendak mencuba-cuba sahaja. Dan sekarang, pengguna berkenaan yang tolong mempromosikan Produk TIB di tempat kerjanya. Terima kasih diucapkan kepada Cik berkenaan. Moga Allah perkenankan hajat cikgu/ ustazah yer.

Dia mempromosikan kulit wajahnya yang lain dari sebelum ini katanya, memang sebelum ni pun wajahnya dah lawa dah, hehehe, tapi dia akui, memang lain kulit wajahnya kali ini. Wallahu a'lam.

Seorang yang lain pula memang menggunakan Produk TIB sepenuhnya, sehinggakan boleh terpacul keluar dari mulutnya, bagaimana Sabun ini memberikan kesan yang amat menakjubkan. Rahasianya hanya Allah Taala sahaja yang tahu. Itu lah rahasia alam ciptaan Ilahi.

Sekian dahulu catatan testimonial kali ini. Semuanya dengan izinNya jua, tiara daya upaya bagi ana yang lemah Dan dhoif ini.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com