:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Keluar Daki Dari Kedua Belah Kakinya


Hari ini 25 Rejab 1433H, sorang pengguna Sabun al-Bayt mesej pada ana, Alhamdulillah, disambut mesra oleh saya dengan memberikan panduan dan tatacara penggunaan Sabun al-Bayt. Saya alu-alukan sebarang pertanyaan/ tempahan berkaitan Sabun al-BAyt ini Insya Allah.

Mesejnya berbunyi sebegini:

Salam Ustaz, peristiwa yang pelik pagi nie, saya mandi menggunakan Sabun al-Bayt, lepaskan ratakan sabun, saya perapkan selama 5 minit, terkejut saya selepas saya bilas kaki, ingatkan dah habis, tapi saya gosok dari lutut ke kaki, keluar daki yang sangat banyak, macam orang yang tak mandi 3 bulan atau macam orang yang keluar dari hutan  3 minggu tak mandi. Yang hairannya dari lutut ke bahagian kaki sahaja. 30 minit saya duk sentalkan kat bahagian kaki saya. Hairan betul katanya.

Sidang pembaca sekalian,
Perlu ditegaskan bahawa, kadar gangguan bagi yang diganggua adalah berbeza daripada seorang kepada seorang yang lain, jadi kesannya adalah tidak sama, yang penting, taqarrub ilaLLAH yang sangat penting, Yakinlah akan hadis nabi SAW, apabila bertemu penyakit dengan penawarnya maka sembuhlah ia. Insya Allah.

Terima kasih bagi pengguna yang memberikan maklumbalas apabila menggunakan Sabun al-Bayt ini. Syukran wa jazakumullahu khairan kathira.

Pengurusan TIB
Ustaz Rosdi
016-958 5423

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com