:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Luahan Hati Pengguna Sabun al-Bayt

Alhamdulillah, segala pujian bagiNya, tiada jemu untuk terus berselawat ke atas Rasulurrahmah, allahumma solli 'ala sayyidina Muhammad wa 'ala aalihi wa sohbihi wa baarik wasillim.

Sebagaimana entry tajuk blog kali ini, begitu jugalah yang ana ingin coretkan, firstly, nak ucapkan Jutaan Terima Kasih bagi yang menggunakan Sabun al-Bayt/ Sabun Belireh dan seterusnya TIB mengeluarkan Sabun Nuur Aura al-Bayt [terkini]. Insya Allah TIB akan terus memelihara dan menjaga kualiti Produk, oleh itu, pengeluarannya adalah berkala dalam 1000 unit sekali pengeluaran demi menjaga KUALITI STANDARD barangan/ produk.

Pengguna yang menggunakan Sabun al-Bayt Insya Allah akan ada kesannya jika pengguna berkenaan mengalami masalah gangguan, dan setiap orang berbeza dari orang lain jadi bersabarlah. Pengguna kali ini dari Selangor, menggunakan Sabun al-Bayt dan kesannya gatal-gatal pada badannya, seluruh badannya, dan di bahagian paha ada garisan hitam katanya. Bermakna adalah masalah gangguan tue, namun perlu dirawat dahulu untuk mengetahui masalah utamanya. Insya Allah, teruskan penggunaan dengan kaedah yang diajar Insya Allah ada kesannya nanti.

Beliau juga berminat dengan Sabun Nuur Aura al-Bayt. Boleh dapatkannya sama ada dengan cara pengeposan dan datang berjumpa sendiri di rumah ana di BTP [telefon sebelum datang]. Boleh beramah mesra dan melihat produk-produk lain Insya Allah.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com