:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

MERAWAT LUKA-LUKA KECIL : sabun al-Bayt

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera kepada semua pembaca Blog Sabun al-Bayt ini. Moga beroleh manfaat bersama. 

Segala pujian bagiNya, Selawat dan salam buat junjungan mulia Rasulurrahmah, Sayyiduna Muhammad SAW.

Ketika breakfast pagi tadi dengan sahabat, suaminya bertanyakan kepada ana, Sabun yang bau limau tue ustaz buat dari apa yer? Dan ana menceritakan serba ringkas, yelah tengah makan kan... takkan sambil bercakap banyak plak hehehe.

Ana bertanyakan kenapa yer tuan? Katanya dan dia memberitahu bahawa Sabun al-Bayt mampu merawat luka-luka kecil di badannya. Alhamdulillah, Maha Hebat Allah Taala yang menciptakan semuanya ini untuk kegunaan manusia yang berfikir dan menggunakannya. Dia menciptakan alam ini dan seisinya tidak lain tidak bukan sebagai bukti kebesaranNya dan seterusnya manusia boleh menggunakannya untuk kebaikan dan manfaat bersama.

Demikianlah testimoni pengguan yang menggunakan Sabun al-Bayt, maybe rahasia-rahasia lain mampu diberikan oleh pengguana Insya Allahu Taala. Ada jua yang bertanya, bagaimana Sabun al-Bayt mampu memberikan kesan itu dan ini. Tiada daya upaya bagi ana menjawabnya melainkan DENGAN IZINNYA JUA ana membalas. 

Sebegitu juga kisah rawatan allopathy dan complemantary ini. Dua bidang yang sama tapi ada bezanya, allopathy merawat selepas penyakit berkenaan mereka temui namun, complemantary merawat sebelum penyakit terkena bak kata pepatah, complemantary mencegah sebelum parah. Sediakan payong sebelum hujan Insya Allah.

1 pengunjung budiman:

 1. Sohih syeh...setakat ni alhamdulillah sabun al Bayt dengan izin ALlah dapat menghilangkan luka-luka kecil, kudis2 (kudis buta, kudis berair, bernanah..insyaAllah.

  anak sedara ana, ana syorkan guna untuk tanganya yang kudis2, alhamdulillah licinnnnn..

  (dealer KL)
  0126919264


  (dealer KL)

  BalasPadam

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com