:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Promosi Bakal Berakhir

Alhamdulillah, promosi Sabun Belireh + Kasturi Kijang bakal berkahir pada 30 Jun 2012 [Sabtu] ini. Insya Allah pihak Pengurusan TIB akan mempromosikan Produk TIB sepanjang Bulan Ramadhan yang akan datang Insya Allah.


Hot item produk keluaran TIB adalah Sabun al-Bayt dan Sabun Resdung serta Sabun Sireh. Pelbagai feedback yang baik ana perolehi daripada mereka yang menggunakan sabun-sabun berkenaan. Alhamdulillah. Sebagai contoh Sabun Belireh dan Sabun Sireh teramatlah laju jualannya. Terima kasih bagi yang membeli dan menggunakannya. Sabun Belireh memasuki fasa kedua pengeluarannya. Alhamdulillah.

Sabun al-Bayt memang mendapat sambutan ramai kerana pelbagai feedback positif yang ana dapat. Yang terbaharu, seorang suami yang sebelum ini culas/ liat mendirikan solat 5 waktu, semenjak menggunakan Sabun al-Bayt, laju dan rajin menunaikan solat, menurut kata isterinya, sebelum ini suaminya tunaikan solat di penghujung waktu sangat-sangat, tetapi semenjak menggunakan Sabun al-Bayt, suaminya menunggu waktu solat untuk bersolat.

Betul, semuanya dengan izinNya jua, kita berikhtiar dalam mencari Redha dan Rahmat Allah Taala. Insya Allahu Taala. Yang berhajat boleh mendapatkan sabun-sabun berkenaan [seperti di slider blog ini] dengan menghubungi mana-mana pengedar atau terus berhubung dengan TIB ( Ustaz Rosdi ::: 016-958 5423 ) sahaja. Insya Allah, produk akan dipos kepada tuan/puan/ cik. Hari pengeposan ialah hari Isnin dan Khamis sahaja.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com