:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

RAMBUT MULAI TUMBUH SEMULA

Alhamdulillah, tiada kata yang mampu diucapkan atas segala nikmat yang dikurniakan kepada semua hambaNya. Tiada lekang dari bibir untuk terus berselawat ke atas RasuluLLAH SAW, Allahumma Solli 'Ala Sayyidina Muhammad wa 'ala aalihi wasohbihi wa baarik wasallim.

Alhamdulillah, hari ini setelah dua minggu bercuti, zaujah kembali ke sekolah [Guru Math], anak-anak pun satu sekolah jer lah, senang zaujah handle mereka Insya Allah. 

Seorang guru yang mengajar di kelas anak ana [1 Amanah] bertemu dengan zaujah ana, Alhamdulillah katanya, rambut suaminya mulai tumbuh dalam masa 2 minggu - 3 minggu penggunaan Sabun Belireh. Memang terkejut isterinya, lantas, hari ini oder 3 buku lagi Sabun Belireh dengan zaujah ana. 

Antara tanda-tanda awal kesan Sabun Belireh ini ialah, pada minggu pertama menggunakannya, rambut akan mengeras sekejap, bukan keras sesangatlah, tapi sedikit keraslah, selepas itu rambut akan pulih seperti biasa dan rerambut halus akan keluar dari kulit kepala berkenaan. Pernah ana tuliskan bagaimana seorang Ustaz yang mengajar di SK Las, di Besut Terengganu, tumbuh semula rambutnya dalam entry sebelum ini. Alhamdulillah, betapa hebatnya anugerah alam yang diciptakan Ilahi buat semua hambaNya yang sedar dan mencari MUTIARA tersembunyi di dalam alam ini. Masya ALLAH TabaarakALLAH.

Jangan takut dengan kerasnya rambut berkenaan, natijahnya kepala akan segar, hilang gatal-gatalnya, rambut kuat dan mana-mana yang 'botak' Insya Allah akan 'pulih' semula. Dengan izinNya jua. Wallhu a'lam.

Hubungi TIB atau mana-mana pengedar TIB dan mana-mana pengedar yang nak berkongsi testimoni, sila emailkan ke terapialbayt@gmail.com, Insya Allah ana publishkan ke blog Sabun al-Bayt ini.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com