:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Suatu Perkongsian Sabun Keluaran TIB

Alhamdulillah, segala pujian hanya bagiNya. Selawat dan salam buat junjungan mulia ar-Rasul SAW.  Sedikit perkongsian hasil pertemuan dengan mereka yang menggunakan Sabun al-Bayt dan sabun-sabun lain keluaran TIB. Aahamdulillah.

Bagi yang ada masalah gangguan sihir/ saka/ gangguan makhluk halus, hendaklah menggunakan Sabun al-Bayt dengan penggunaan yang kerap. Kaedah yang digunakan ialah bermain-main dengan buih Sabun al-Bayt ini supaya aromanya menyerap masuk ke dalam liang-lian roma Insya Allah dan menyingkirkan aura negatif dalam badan [konsep kerohanian apabila terapi ini dijalankan Insya Allahu Taala]. Yang penting yakin dan doa kepadaNya. Yakinlah dan doalah kepadaNya : Ya Allah aku haramkan mana-mana gangguan jin ini berada dalam tubuh badanku Ya Allah, keluarkan mereka semua bersama-sama dengan buih sabun ini. Yang engkar, aku hanya berserah padaMU sahaja Ya Allah bagi memberikan pengajaran kepada mereka. Amin Ya Rabbal 'Alamin.

Disamping itu juga, untuk masalah kulit sensitif, amalan penggunaan Sabun al-Bayt memang membantu dengan izinNya jua. Jadikanlah Sabun al-Bayt sebagai masker [buihkan pada tempat berkenaan, Insya Allah dalam 3 hari ada kesannya]. Masalah white head/ lubang pori akan hilang pada wajaha tuan/ puan.

Demikian jua dengan Sabun Belireh yang man terbukti berkesan bagi merawat masalah kulit kepala dan kebotakan serta masalah kewanitaan. Dalam kes ana sendiri yang mengalami kebotakan dibahagian depan kepala, Alhamdulillah, sekarang banyak sudah dihujani dengan rerambut yang baharu Insya Allah. 

Begitu juga salah seorang dealer TIB di Terengganu yang mana suaminya mengalami kebotakan, dan pada suatu hari ketika suaminya makan di kedai bersama-sama dengan sahabatnya, sahabat suaminya menegur... eh banyak pulok rambut kat kepala, pakai apa katanya? Terus Sabun Belireh jadi pilihan ketika mandian. Alhamdulillah.Antara produk lain ialah Sabun Resdung, Marigold dan Sireh, yang mana ikhtiar rawatan fizikal untuk resdung, kewanitaan dan masalah kulti juga. Kaedah amalan penggunaan, jadikan sebgaia masker bagi resdung, dibilas paginya dengan Sabun Sireh pada paginya. Manakala bagi masalah ketiak/ badan berbau, digunakan ketika mandian [Sabun Sireh - atau lebih bagus disapu sebelum tidur, dan dibilas pada pagi esoknya]. Keterangan lanjut boleh dapatkan dengan Ustaz Rosdi 016-958 5423.


Dapatkan jua Wangian Kasturi TIB dalam saiz botol 3ml dan 8ml [harga tidak termasuk kos penghantaran]. Sesungguhnya, produk sabun ini adalah anugerah alam semulajadi ciptaan Ilahi bagi mereka yang berusaha mencari kesembuhan dariNya.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com