:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Testimoni : Sabun Nuur Aura dan Sabun al-Bayt

Segala pujian hanya bagiNya. Selawat dan salam buat junjungan mulia Rasulullah saw. Hakikatnya, manusia hanya mampu mentadbir kehidupannya [terbatas], dan manusia tiada mampu melawan Takdir Ilahi. Yakinlah akan hakikat kelemahan manusia. Letakkan sepenuh pengharapan hanya padaNya, namun jangan lupa  untuk usaha supaya kita tiada memeinta dengan manusia lain. Ingatlah tangan yang memberi lebih baik dari yang menerima Insya Allah.

Testimoni kali ini berlaku pada seorang Ustazah yang usianya menginjak 29 tahun, ada raut wajah yang menarik namun taiad seorang lelaki pun yang ingin mendekatinya. Apabila disebut sahaja pasal perkahwinan, tunggulah akak, tunggulah mama, dan sebagianya. Apabila bertemu dengan Sabun Nuur AUra al-Bayt, dengan segam-segan bertanyakan pasal sabun nie.

Diterangkan serba ringkas penggunaan sabun Nuur Aura ini iaitu lebih baik dan elok dicombinekan dengan Sabun al-Bayt, dia membelinya. Pada malamnya, SMS akan kesan penggunaannya, wajahnya naik bintik-bintik hitam, dan nasihatkannya supaya teruskan penggunaan dua sabun berkenaan. Insya Allah dalam seminggu akan ok dan aura positifnya akan terzahir Insya Allah.

Sama-sama doakan Ustazah berkenaan mendapat jodohnya. 

Dalam kes lain, juga penggunaan Sabun al-Bayt dan Sabun Belireh. Penggunaan awal menunjukkan sendi-sendi tangannya membengkak, dan dinasihatkan supaya terus amalkan penggunaan Sabun al-Bayt berkenaan. Alhamdulillah, dalam seminggu dia merasakan perubahan yang besar dalam hidupnya, tiada lagi lemah-lemah badan dan masalah jeragat diwajahnya terus hilang. SubhanALLAH, AlhamduLILLAH, segalanya dariNya. Asbab sahaja Sabun al-Bayt ini.

Sabun Belireh terbukti berkesan bagi yang menghidapi maslaah kebotakan dan masalah kelemumur yang teruk, tak perlu rawatan yang mahal, penggunaan kerap Sabun Belireh, mampu memulihkannya Insya Allah. Sekarang, Sabun Belireh masuk ke pusingan kedua pengeluaran Alhamdulillah.

Hubungi ana Ustaz Rosdi dan Pn Anida untuk tempahan/ pertanyaan.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com