:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Flyers Terbaharu TIB

Alhamdulillah, dengan bantuan saudara Azahar dari FaQir Design, TIB akan menggunakan flyers terbaharu selepas Eidulfitri nanti Insya Allah. Dalam flyers ini akan memberikan penerangan berkaitan hot item iaitu Sabun Nuur Aura al-Bayt.

Saranan TIB penggunaan Sabun Nuur Aura al-Bayt lebih berkesan jika digabungkan dengan Sabun al-Bayt [hot item dalam kategori ikhtiar rawatan gangguan makhluk halus/ jin]. Ini kerana kadangkala masalah lewat jodoh dan muka kusam disebabkan masalah gangguan yang diletakkan di badan/ di wajah. Kombinasi sabun ini akan membantu. Betul semuanya dengan izinNya jua, namun kita wajib berikhtiar.

Pengedar baharu akan diberikan percuma mengikut kuantiti Pakej sabun yang ditempah, manakala dealer yang sedia ada, jika berhajat bolehlah membuat tempahan dengan harga RM0.20 sehelai. Wallahu a'lam.
0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com