:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Selepas 4 Bulan

Assalammualaikum WMT dan salam mesra,

Segala pujian kepada ALLAH Pencipta segala awal dan akhir kalam. Hanya DIA tiada selain DIA. Maha Suci ALLAH atas setiap penciptaan baru dan lama yang dengannya tertera kehebatanNYA dalam segala penciptaan langit dan bumi juga isinya. ALLAHu Akbar.

Seindah Selawat dan salam ke hadrat Insan suci mulia Rasulullah S.A.W, yang dengan syafaat Baginda, maka hari ini bertebaran keindahan kasih sayang dinian hati sekalian umat Baginda S.A.W yang senantiasa bergetar qalbu dengan lantunan Selawat dan salam ke hadrat Baginda S.A.W. ALLAHumma Solli Ala Muhammad.

Alhamdulillah, walhamduLILLAH, sedikit perkongsian testimoni Sabun al-Bayt [dengan izinNya jua], ketiak sesi rawatan TIB dan Pebatap di Bilik RAwatan PEBATAP di MBTP, seorang anak gadis yang usianya lebih kurang 24 tahun yang diserang oleh gangguan makhluk halus [kisahnya dirahsiakan] mengalami masalah kulit yang agak kronik. Pernah ana ceritakan sebelum ini dalam blog TIB sebelum ini.

MAsalah kulit anak gadis ini sangat teruk, berkerutu, berkudis, berkuping dan macam [bukan nak mengaibkan!], dan selepas sesi rawatan pada awalnya ana memaksa ibu anak gadis ini membeli Sabun al-BAyt memandangkan ana yang keluarkan sabun ini, jadi ana tau khasiatnya. Dengan berat hati si ibu anak gadis ini membelinya. Tuan/puan tahu apa kesannya? Selepas 3 hari si ibu dan familinya adatng lagi ke rawatan dengan Team Pebatap, dan sudah ada sedikit  perubahan iaitu anak gadis berkenaan tiada lagi gatal-gatal di badannya. Dan selepas sesi rawatan siibu dengan rela hati yakin [dengan izinNya jua[ membeli 4 buku Sabun al-Bayt. Ana menguji si ibu kenapa makcik ambik banyak sangat??? Dengan senyuman makcik tadi mengatakan Alhamdulillah banyak perubahan pada badan anaknya itu.

Semalam 15 Julai 2012, selepas 4 bulan si ibu dan anaknya itu datang lagi, ana bertanyakan si ayah anak gadis berkenaan, tak sempat datang ustaz, bizi kerja katanya. Wallhu a'lam dan belum sempat ana bertanyakan pasal penggunaan Sabun al-Bayt, si ibu meminta untuk membeli 6 buku Sabun al-Bayt.

Dan sepanjang ana melihat kulit ana gadisnya memang sekarang licin kulitnya di muka [matanya semakin rabun akibat gangguan berkenaan, sedih jugak melihat kesan gangguan berkenaan] berbanding kulit mukanya sebelum penggunaan sabun al-Bayt. Anak gadisnya itu bermimpi untuk datang ke PEBATAP bagi mendapatkan rawatan. Wallhu a'lam. Elakkan fitnah Insya Allah. Yang mana team PEBATAP tiada daya upaya menyembuhkan, kami pun memohon padaNya jua sama seperti tuan/puan.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com