:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Testimoni : Belireh dan Nuur Aura

Alhamdulillahillazi kafa, wassolatu wassalam ala Rasulillah...

Testimoni kali ini hanya berkisar dengan Produk TIB iaitu Sabun Belireh dan Sabun Nuur Aura al-Bayt. Dahulunya, dan sampai sekarang, Sabun al-Bayt berupaya memulihkan/ merawat masalah penyakit kulit kronik [dengan izinNya jua], namun akhir-akhir ini, TIB mendapat feedback yang amat positif iaitu Sabun Belireh pun boleh merawat penyakit kulit juga. Begitulah kesannya bagi pengguna yang telah menggunakan Sabun Belireh. Demikian menurut salah seorang dealer TIB yang ada di Selayang Baru, Batu Caves, Selangor.

Testimoni kedua pula Alhamdulillah dengan barokah sumber alam ciptaan Ilahi Yang Maha Besar, Maha Agong, pengguna yang menggunakan Sabun Nuur Aura al-Bayt dilihat [ada pihak yang melihat, sumber yang sangat-sangat dipercayai] tidak jemu-jemu melihat raut wajah cikgu berkenaan. Yang tukang lihat ialah ustazah dan cikgu perempuan. Kalaulah sama-sama perempuan dah mengatakan sebegitu, apatah lagi kalau kaum Adam yang melihatnya. Namun Masya Allah, jangan salahgunakan khasiat Sabun Nuur Aura al-Bayt ke arah kejahatan yer! Nanti tiada mujarab! AWAS!!!! 

Alhamdulillah juga, Sabun Belireh dah memasuki fasa kedua pengeluaran walaupun baru sahaja diperkenalkan iaitu pada Mei 2012, manakala Sabun al-Bayt [Sabun Syifa' sesetengah mereka memanggilnya] dah memasuki fasa keempat pengeluaran dilancarkan pada Februari 2012. Semua dengan izin Allah. Ana mengeluarkan dan berikhtiar sahaja. Terima kasih bagi yang pernah mencubanya. Dan Sabun TIB boleh digunakan oleh semua bangsa dan lapisan umur Insya Allah. Jauhkan dari bercampur dengan produk lain sepanjang penggunaan Sabun TIB memandangkan ianya free chemical. Wallahu a'lam.

Boleh dapatkan Produk keluaran TIB dengan menghubungi TIB dan semua pengedar TIB yang ada di seluruh Malaysia [bakal di seluruh Malaysia Insya Allah].

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com