:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Pengeposan Order

Alhamdulillah, hari ini pengeposan kali ketiga ke Limbang, Sarawak dan kedua ke Pulau Pinang. Insya Allah memberi manfaat bagi mereka yang menggunakan produk-produk TIB dengan Asbab sahaja produk-produk ini dan kesembuhan dariNya jua. Jangan tidak berikhtiar yer tuan/ puan.

Perlu diingatkan disini bahawa pengeposan bagi kuantiti yang banyak akan dilakukan dengan Pos Domestik sahaja, yang sikit-sikit sahaja dengan Pos Laju. Harap maklum. Harap bersabar menerima barangan yang diposkan oleh TIB.

Sila pastikan juga, alamat yang diberikan, ada yang menghuninya kerana kalau tiada orang dirumah/ premis berkenaan, maka tuan/ puan akan perlu diambil di pejabat pos berdekatan. Wallhu a'lam.

Jangan merajuk yer kalau prosesnya panjang, sama-sama kita doakan semua urusan dipermudahkan olehNya. Pembungkusan dan pengeposan dilakukan TIB, namun penghantaran dilakukan oleh Pos Malaysia. Maka kerja melibatkan manusia ada pasang surutnya, ada yang cepat dan ada yang tertangguh. Begitulah... wallahu a'lam.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com