:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Testimoni : Masalah Lutut selama 6 bulan

Syukur Syukur ... Segala pujian hanya bagiNya, tiada jemu berselawat buat Rasulullah SAW.

Ini adalah testimoni terkini berkaitan pengguna Sabun al-Bayt keluaran Terapi Islam al-Bayt. Alhamdulillah, pesakit ini maybe seorang guru, maaflah ana tak pernah tanya pekerjaan pengguna Sabun al-Bayt, namun puan ini mengucapkan jutaan terima kasih dengan kemunculan Sabun al-Bayt, dia merasakan badannya kembali segar selepas selesai mandi dengan menggunakan Sabun al-Bayt.

Puan ini menceritakan, dia mengalami masalah sakit lutut yang dah lama, hampir 6 bulan dah dia menghidapinya. Kesukaran baginya untuk berjalan, berat langkah kakinya. Dah banyak tempat jugak dia pergi untuk dapatkan rawatan dan dah malas nak makan ubat hospital katanya. Dan dia beralih kepada produk Rawatan Islam. 

Puan ini tinggal di Tasek Gelugor Pulau Pinang dan setakat ini ana tuliskan kisahnya dulu, belum dapatkan persetujuan untuk sertakan nama dan no telefonnya jika ada yang nak bertanyakan. Insya Allah sedikit masa lagi. 

Terima kasih buat puan yang menggunakan Sabun al-Bayt. Katanya ini kali kedua dia mengorder Sabun al-Bayt plus Sabun Nuur Aura setelah menelefon dealer TIB di Penang tidak berbalas katanya [maybe En. Ahmad Salimi sibuk sikit kot hehehe].

Khasiat Sabun al-Bayt berbeza mengikut keadaan mereka yang menggunakannya. Rezeki masing-masing. Rahsia dalam Rahsia.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com