:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

HARGA TERBAIK BUAT DEALER TIB (update)

ASSALAMUALAIKUM WBT.

Sempena ulangtahun pertama Terapi Islam al-Bayt [TIB] ditubuhkan pada Februari 2012, maka pengurusan TIB bersetuju memberikan hadiah pada semua dealer TIB iaitu harga bagi Sabun al-Bayt! Sabun lain tidak termasuk yer! 

TERHAD bagi 1000 buku Sabun al-Bayt sahaja. Sila SMS Ust Rosdi bagi tujuan promosi ini! In Sya Allah. Of course, pengeposan ditanggung oleh tuan/ puan yang order, adalah dimaklumkan, bagi kuantiti banyak, dipos menggunakan Pos Domestik [memakan masa 4 - 5 hari bekerja] kecuali tuan/puan bersetuju untuk menggunakan Pos Laju!

No Money, No Product yer tuan/ puan! Selepas pembayaran, SMS nama penuh dan alamat penghantaran, jika berlainan dari alamat yang biasa digunakan InSya Allahu Taala.

PROMOSI ini hanya untuk dealer lama sahaja, yang berdaftar pada 1 Feb 2013 tidak layak menerima promosi ini. Harap Maklum!

Dan bagi mana-mana dealer yang berhajat untuk membina laman blog sendiri, Pengurusan TIB boleh membantu, emailkan kepada terapialbayt@gmail.com, butiran yang tuan/ puan mahukan, seperti:
  1. Nama blog
  2. No hp untuk dihubungi
  3. Alamat surat menyurat
  4. No akaun perbankkan
  5. Dan yang paling utama, kene berikan alamat email dan password email tuan/ puan untuk membolehkan access ke blogger web.
Laman blog ini adalah simple dan senang access sahaja. Tidak melibatkan layout yang rumit dan tiada nuffnang iklan, dll... Servis ini percuma sahaja ana berikan In Sya Allah! Taklah pandai, yang basic sahaja bolehlah ana buatkan dalam keterbatasan masa ini.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com