:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Resdung OK!

Alhamdulillah, segala pujian hanya bagiNya, Selawat dan salam buat junjungan Nabi Muhammad SAW, Alhamdulillah.

Pada 1 Januari 2013, menghantar Sabun al-Bayt ke Puncak Alam, Selangor, untuk Puan Idah Aziz [kakak Jue Aziz pelakon] antara dealer produk TIB yang terawal. Bersembang dengannya bersama isteri dan anak-anak ana di kedai makannya yang bernama Kedai Makan Che Gu di Medan Selera Puncak Alam.

Katanya, yang menggunakan Sabun al-Bayt, Alhamdulillah dengan izinNya mampu merawat masalah resdung kronik seorang makcik, ana terkejut jugak dengan testimoni berkenaan! Ana mengucapkan Alhamdulillah pujian bagiNya yang mana asalnya ana keluarkan Sabun al-Bayt hanyalah kerana ingin membantu mereka yang terkena masalah gangguan makhluk halus sahaja melalui herba-herba terpilih, bak kata cef nak masak pun kene ada teknik, KUKUS GRILL PANGGANG, KUKUS GRIL PANGGANG, KUKUS hehehe!

Puan Idah juga menceritakan beberapa perkara berkaitan alam makhluk halus yang di  alaminya, Alhamdulillah, dengan izinNya jua, dan barokahnya beramal dengan zikir-zikir tertentu dan amalan membaca al-Quran!

Terima kasih bagi yang tiada jemu mengorder Sabun al-Bayt dan Produk TIB yang lain! Mencari ikhtiar kesembuhan wajib bagi kita!

Promosi Tahun Baru 2013 : Pembelian Sabun al-Bayt/ Sabun Belireh/ Sabun Nuur Aura al-Bayt/ Sabun Sireh/ Sabun Marigold dan Sabun Resdung [semua 6 buku sabun] hanya berjumlah RM65.00 sahaja [termasuk pos] Promosi berakhir pada 15 Januari 2013.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com