:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Resdung Makin Okey

Salah seorang Dealer di Negeri Sembilan [Ustaz Akmal] menyatakan bahawa, ramai yang menggunakan Sabun al-Waqiah iaitu Sabun Resdung, pengguna berkenaan merasakan banyak perubahan yang ketara pada mukanya. Maybe bersin pada waktu pagi berkurangan, lendir hidung kurang.

Lupa nak maklumkan, Sabun Resdung dijenamakan semula sebagai Sabun al-Waqiah kerana atas nasihat Biro Farmaseutikal KKM. Jadi kami akur sahaja dengan teguran berkenaan, jadi jika masih ada sticker Sabun Resdung tue, maknanya nak habiskan stok sticker lama jer hehehe!

Sabun Resdung digalakkan digunasama dengan Sabun Sireh, dan mandian menggunakan Sabun al-Bayt! Kadangkala penyakit bukan daripada fizikal sahaja, namun ada gangguan daripada makhluk berkenaan!

Jadi yang berhajat nak dapatkan sila rujuk senarai pengedar pada blog ini, klik pada ruangan pengedar! Produk TIB ialah free chemical! Bi IzniLLAH! 

Pengedar dan Stokis dijemput mengedar Produk TIB! Wallahu a'lam!

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com