:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Sabun al-Bayt Merawat Masalah Kulit Bersisik


Alhamdulillah, dengan izinNya jua, herba atau bahan alam yang Allah Taala jadikan di dunia ini, yang tumbuh melata di atas bumi ini sebenarnya bahan terbaik untuk pelbagai masalah yang berkaitan manusia. Ini kerana tiadalah Allah Taala jadikan sesuatu sia-sia sahaja. Yang paling UTAMA ialah berusaha, berikhtiar seterusnya sama-sama bertawakkal padaNya, Yang Maha Menyembuhkan segala macam penyakit. Bi izniLLAH.

Kisah ini ana nukilkan sebagai motivasi bagi yang diluar sana supaya jangan jemu berikhtiar dan berusaha melawan penyakit! itulah kita, hakikat hambaNya yang mana sebagai hamba tiadalah layak untuk kita mempersoalakan ujian yang Dia kenakan kepada kita. Kita hambaNya.

Seorang ayah dan ibu pada asalnya datang rawatan di PEBATAP di Masjid Bandar Tasik Puteri, Rawang, rujuk http://muallijbtp.blogspot.com, anak gadisnya mengalami masalah gangguan berkaitan binatang iaitu ular, seluruh badan anak gadisnya bersisik yang amat teruk, dan kedua belah matanya pun sebijik seperti mata ular, masya ALLAH! 

Usai rawatan [tak nak ceritakan sesi rawatan kali ini], ana memaksa ayahnya membeli Sabun al-Bayt dengan menyatakan kepada ayah ibu anak gadis berkenaan, kita ikhtiar tuan, setakat ini Sabun al-Bayt memang berkesan dengan izinNya jua bagi yang bermasalah kulit [ana kesiankan anak gadisnya, memang agak kronik kulit anak gadisnya]. Dengan berat hati ayahnya mengeluarkan duit dan membelinya! Selang 2 minggu anak gadis ini datang lagi rawatan dan ayahnya membeli lagi 2 buku Sabun al-Bayt! Ana tanya kenapa? Katanya anaknya dah tak menggaru-garu lagi malam dan ketika tidur! Bi izniLLAH kata ana.

Semalam 24 Feb 2013, ayah anak gadis berkenaan menelefon dan bertanya adakah ana ke masjid arini? [hampir sebulan ana tak ke rawatan di masjid kerana ada program dengan KPM], ana menyatakan in sya Allah akan ada. Selepas Asar si ayah berkenaan sampai, dan Alhamdulillah, si ayah berkenaan borong 10 buku [ana diskaunkan sikit hehehe] dan bertanyakan perihal anak gadisnya dan si ayah menyatakan Alhamdulillah banyak sangat dah perubahannya. Alhamdulillah. Nama si ayah ialah Abd Rahman [Kuala Lumpur] no tel : ana tak nyatakan lah bagi memberi privasi bagi keluarga berkenaan. Wallahu a'lam!


0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com