:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Harga 1st Dealer : bermula Mac 2013

Assalamualaikum wbt.

Sebagaimana yang saya war-warkan pada side kanan blog saya sebelum ini, bermula Mac 2013, berlaku perubahan harga bagi yang berminat nak jadi dealer TIB. Ini kerana, TIB telah mewujudkan Stokis TIB dan Dealer TIB. Oleh itu, bagi 1st dealer TIB harga berubah dari RM775.00 kepada RM805.00 sahaja bagi Semenanjung dan RM900.00 sahaja bagi Sabah/ Sarawak dan Labuan.

Harga di atas adalah tidak termasuk Wangian Kasturi TIB dan Sabun Nuur Aura al-Bayt [SNAB]. Walaubagaimanapun, sekiranya tuan/ puan berhajat untuk menambah pakej berkenaan dengan mana-mana produk TIB yang lain, silalah rujuk pada ruangan syarat pengedar yang disediakan pada blog TIB ini. 

Wallahu a'lam. Insya Allah, yang mana sudah mencuba Produk TIB ini, mereka akan meneruskan penggunaan Sabun al-Bayt/ Belireh/ Nuur Aura dan RSM. Ini kerana mereka sudah menemui keserasian bersama produk TIB ini. 

Sila baca pada ruangan Testimoni bagi yang belum mencuba! Alhamdulillah, bi izniLLAH, semua dengan izinNya jua. Ana dan tuan/ puan berusaha sahaja. Kesembuhan milikNya jua dan TIADA lah salah bagi kita berusaha. 

Bakal mengeluarkan Produk seterusnya berasaskan Daun Bidara semata-mata... Tunggulah yer ...

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com