:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Kesan Menggunakan Sabun al-Bayt : dengan izinNya jua.

ALHAMDULILLAH, seterusnya Testimoni Sabun al-Bayt [semua cerita berdasarkan pengalaman pengguna yang menggunakan Sabun al-Bayt ini, dan semuanya dengan izinNya jua ...]

Sabah/ Sarawak RM16.00
Seorang pengguna Sabun al-Bayt memaklumkan pada saya bahawa setelah 3 kali dia menggunakan Sabun al-Bayt dia mengalami muntah-muntah [bukan mengandung yer] secara berterusan dan cirit birit serta dia mengalami demam. 

Setelah mengalami pengalaman itu, pengguna berkenaan SMS saya dan bertanyakan kenapakah itu berlaku padanya, dan saya nasihatkan dia menggunakan Sabun al-Bayt secara berterusan dan mendapatkan khidmat Rawatan Islam.

Akhirnya pengguna berkenaan mengakui bahawa memang dia alami mimpi-mimpi aneh 2 3 tahun kebelakangan ini, in sya Allah dia akan mendapatkan khidmat Rawatan Islam di Pusat Rawatan Islam berdekatan.

Nasihat saya, walau apa pun yang berlaku pada tubuh badan tuan/ puan, gunakalnlah Sabun al-Bayt secara berterusan In Sya Allah akan membantu dalam rawatan seterusnya. Apabila fizikal badan sihat, tiada gangguan, in sya Allah akan memudahkan kita beramal ibadat padaNya sebab tujuan kita hanyalah itu.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com