:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Kisah Pembeli Sabun al-Bayt


Ini adalah testimoni yang apabila pembeli@ pengguna Sabun al-Bayt membeli secara berdepan dengan ana, mereka memberikan respons yang berlainan.

Hari ini 30 April, seorang pembeli @ pengguna Sabun al-Bayt sedang asyik dia bertanyakan itu ini berkaitan Sabun al-Bayt, dengan tiba-tiba dia mengatakan pada ana frasa ayat yang bukan dirinya melafazkannya iaitu "Aku rasa nak tikam jer Ustaz Rosdi ni"... terkejut dengan apa yang dikatakannya, ana menasihatkan dia beredar dari ruang legar pejabat [dengan ayat yang berlapiklah]

Bimbang jugak, hehehe.

Itulah ujian bagi kita yang nak membantu mereka yang ada masalah gangguan makhluk halus/ jin. Tidaklah disukai oleh mereka.

Jadi tiada salah kita berikhtiar dengan herba alam semulajadi yang dijadikan oleh Allah Taala untuk kebaikan manusia. Bagi yang berfikir akan kebesaranNya! 

Wallahu a'lam!

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com