:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

AKHIRNYA DIA MENDAPAT JODOH

Alhamdulillah, diberikan berita gembira oleh seorang pengguna Produk TIB dalam urusan mencari jodohnya. Bakal bertunang pada Ahad ini... 19 Mei 2013. 

Asalnya ibunya yang meminta ana poskan beberapa buku Sabun Nuur Aura al-Bayt dan Sabun al-Bayt untuk ikhtiar rawatan dan pemulihan jodoh anak gadisnya. Sebelum ini ana ada tuliskan bahawa, setiap hari ada sahaja orang bertanyakan tentang anaknya itu [anak gadislah].

Semuanya dengan izinNya jua, TIB hanya berikhtiar dalam membantu mereka yang memerlukan sahaja. Alhamdulillah, moga jodohnya berkekalan selamanya In sya Allah. Itulah berita yang amat menggembirakan TIB apatah lagi si empunya badankan ...

Info Sabun Nuur Aura al-Bayt ialah di ekstrak daripada 7 jenis bungaan yang kebiasaannya digunakan dalam ikhtiar pemulihan jodoh anak-anak gadis Melayu kita, namun yang bukan Melayu pun tiada masalah jika hendak berikhtiar.

Harganya ialah RM29.90 bagi Semenanjung dan RM30.90 bagi Sabah Sarawak Labuan.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com