:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Dengan IzinNya Jua


Alhamdulillah diberitakan kepada ana akan testimoni pengguna Produk TIB. Alhamdulillah selepas menggunakan Sabun Nuur Aura al-Bayt dan tambahan Sabun al-Bayt, dengan izinNya jua, mendapat jodoh. Terus akad nikah katanya, tak perlu bertunang hehehe.

Itulah antara testimoni terbaik dalam ikhtiar pemulihan jodoh, jika dahulunya adalah yang komen adakah dengan hanya menggunakan Sabun sahaja, boleh dapat jodoh? Jawapan ana yang faqir ni, semua dengan izinNya jua, itulah pesanan ana ... jangan berantung pada Sabun, tetapi kita berusaha ... berikhtiar ... lepas tue baharulah bertawakkal padanya.

Alhamdulillah jua, pengguna Sabun Ros Bidara juga memberikan komen positif sangat-sangat, selesai membuat mandian, terasa akan kesegarannya, almaklumlah, disertakan dengan aroma Ros... membangkitkan aroma positif badan pengguna in sya Allah ...

Yang berminat boleh membuat tempahan dengan mana-mana dealer TIB. Saya sedang melakukan pemutihan senarai dealer yang tak aktif lebih daripada 4 bulan, nama anda akan dibuang [delete], itu antara syarat awal nak menjadi dealer TIB.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com