:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Baru Sekali

Assalammualaikum WMT dan Salam hormat,

AlhamduLILLAH, syukur ke hadrat ALLAH Zat Wujud lagi Qadim. Dengan hanya Kun dariNYA maka dapat sama-sama kita menatap serba sedikit titipan lautan ilmuNYA yang amat luas tidak terjangkau. ALLAHu. Selawat dan salam buat junjungan mulia Rasulullah SAW.

Kisah kali ini berkaitan penggunaan kali pertama Sabun al-Bayt yang digunakan oleh sahabat saya [wanita]. Sahabat saya mengatakan bahawa dia memiliki jin dalam badannya, wallhu a'lam, ana tak pernah rawat atau ikhtiarkan lagi buat dirinya, saya mempelawa jugak tapi katanya, malu ... so no komen lah yer hihi.

Usai mandian pertama sahaja [baru kali pertama dah ada kesannya yer ... Allahu], badannya terasa gatal-gatal dan terus sms saya, macam mana ni katanya... ana meminta dia teruskan dengan mandian macam biasa sahaja dan menyatakan bahawa In sya Allah herba yang ada dalam Sabun al-Bayt boleh membantu merawat masalah jin tue hihi.

Kene faham di sini bahawa Sabun al-Bayt adalah asbab sahaja, tiadalah daya upaya bagi sabun berkenaan memberikan kesembuhan, hakikat kesembuhan milikNya jua, ana berikhtiar sahaja mempermudahkan tuan/ puan dalam memberikan mandian rawatan... itu sahaja. Kalau dulu apabila perawat @ tukang doa meminta membuat mandian dengan daun bidara, semua bertanya, macam mana daun bidara tue yer Ustaz... jadi saya permudahkan dengan membuat dalam bentuk sabun.

Dua jenis sabun yang ada di dalamnya daun bidara iaitu Sabun al-Bayt dan Sabun Ros Bidara. Yang berhajat boleh hubungi mana-mana dealer TIB atau Stokis TIB In sya Allah.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com