:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

RAMBUT TUMBUH SEMULA

AlhamdulILLAH bi 'auniLLAH, semua dengan izinNya jua, selawat dan salam buat Sayyiduna Muhammad SAW, penghulu sekalian Rasul dan Nabi.

Sedikit testimoni kali ini apabila diberitakan oleh dealer TIB di Kemaman Ganu Kiter, permintaan Sabun Belireh sangat tinggi di Kemaman @ area berdekatan. Ana bertanyakan kenapa kak? Jawabannya ringkas padat dan tepat : Yang bermasalah rambut di kepala, TUMBUH semula. AlhamdulILLAH jawab ana ringkas.

Sebenarnya itulah tujuan asal Sabun Belireh diwujudkan/ terhasil, dan dalam masa yang sama memberikan ketenangan bagi mereka yang ada masalah sakit-sakit kepala dan merawat masalah kelemumur tuan/ puan/ cik. Bi 'AuniLLAH.

Sebenarnya sudah banyak testimoni di Terengganu, besan mak mentua saya pun yang mengalami masalah rambutnya AlhamdulILLAH, selepas seminggu sahaja penggunaan yang kerap @ betul... tumbuh semula rambutnya, Ustaz berkenaan mengajar di SK Kg Las, Besut.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com