:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

SAMBUTAN BAIK DI SABAH

ALHAMDULILLAH, segala pujian hanya baginya jua. Selawat dan salam buat junjungan Sayyiduna Muhammad SAW. 

Ucapan jutaan terima kasih ana ucapkan buat semua yang telah menggunakan Produk TIB terutamanya Sabun al-Bayt, Sabun Ros Bidara, Sabun Belireh dan Sabun Nuur Aura al-Bayt [SNAB]. Tanpa sokongan tuan/ puan, siapalah ana yer. Pelbagai promosi telah ana jalankan bagi memperkenalkan Produk TIB di persada Malaysia, dan Alhamdulillah, mendapat sambutan baik.

Bulan Jun ini menyaksikan sambutan yang sangat baik di Sabah iaitu di Lahad Datu bersama En Jamal [perawat Islam], di Ranau bersama En Jupirin [perawat Islam] dan di Semporna bersama Puan Liza [pengedar biji aprikot dan rumpai laut]. Kebanyakan dari mereka membuat tempahan melebihi 30 kuantiti/ buku sabun.

Alhamdulillah jua, Sabun al-Bayt memang mendapat sambutan yang sangat menggalakkan memandangkan ianya adalah salah satu kaedah rawatan Islam [rawatan gangguan makhluk halus/ jin dan masalah kulit sensitif]. Tak lupa juga produk Ros Bidara yang mana ianya baru diperkenalkan dalam bulan Mac/ April 2013, dan juga mendapat sambutan yang amat baik.

Bagi yang berhajat dengan Produk TIB sila klik pautan ini untuk mendapatkan senarai pengedar di Malaysia : http://www.terapialbayt.my/p/pengedar.html

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com