:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

BERUSAHA DAN BERIKHTIARLAH

ASSALAMUALAIKUM WBT...

AlhamduliLLAH, sambutan bagi produk TIB di Sabah meningkat dengan baik, TQ buat tuan Jamal selaku Stokis Lahad Datu [Ust Jamal : 014-670 9926] yang kuat mempromosikan Produk TIB. Dengan izinNya jua, sabun terapi mandian ini banyak membantu mereka yang berkenaan.


Sedikit perkongsian kaedah mandian menggunakan Sabun Terapi Mandian ini. Bagi yang ada masalah gangguan dalam badanlah yer ... mandian bilasan terakhir, waktu yang biasa dilakukan ialah, selepas Asar sebelum Maghrib, atau jika bizi sangat, selepas Maghrib pun ok.

Dah mandi biasa, syampoo ker, sabun dengan Sabun al-Bayt, nak akhiri mandi, jadi sediakan 1 baldi air, sental atau buihkan Sabun al-Bayt dalam baldi tadi [buihkanlah], buat mandian dengan menjirus kepala anda dahulu, kemudian angota kanan badan, dan terakhir bahagian anggota kiri badan anda. Usai mandian, jangan dilap yer, biarkan air berkenaan kering di badan tuan/ puan/ cik/ Dato'/ Datin. 

Dengan iznNya jua, Produk TIB memulihkan masalah kulit sensitif seperti gatal-gatal, ekzema, rawatan kulit kusam dan lain-lain. Kita berusaha dan berikhtiar dengan harapan Allah Taala memberikan bantuan kesembuhan. Wallahu a'lam.

Promosi masih berjalan bagi dealer/ stokis dan pembeli biasa. Dealer Utara masih diperlukan insya Allah. 

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com