:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

MENGELUARKAN DARAH KEGUGURAN

ALHAMDULILLAH, segala pujian hanya layak baginya jua, Selawat dan salam buat junjungan besar Rasulullah SAW, nabi yang khatam. 

Adapun sedikit perkongsian testimoni pada kali ini adalah berkaitan penggunaan Sabun al-Bayt bagi membantu seorang wanita yang selesai keguguran, ana namakan Puan ni sebagai Puan Ana. Puan Ana keguguran selepas 3 bulan mengandung, tanpa dia sedari selesai proses keguguran berkenaan, masih ada darah-darah yang keluar secara halus/ perlahan-lahan.

Dah ke klinik mahupun hospital, di scann namun tiada apa-apa ketulan lagi yang ada dalam rahimnya, lantas bertemu dengan seorang ustazah, maybe sahabatnya, dan ustazah berkenaan menyarankan agar dirawat secara kaedah rawatan Islam.

Puan Ana ini salah seorang dealer ana di Terengganu. Dia menelefon dan bertanyakan berkaitan masalahnya, dan selepas diberikan petunjuk dariNya jua, ana sarankan kaedah mandian menggunakan Sabun al-Bayt. Macam mana? Yang berhajat boleh menelefon ana bagaimana nak dibuat hehehehe.

Usai melakukannya, darah memancut keluar seperti baru lepas bersalin semula, dan insya Allah selepas bercuti raya nanti, akan diadakan sesi rawatan bagi Puan Ana nie bi izniLLAH.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com