:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

ALHAMDULILLAH, ANAKNYA DAH BOLEH SAMBUNG BELAJAR SEMULA


Rentetan cerita ini adalah dari kisah seorang anak gadis usia awal 20-an yang datang ke bilik rawatan kami di Masjid Bandar Tasik Puteri, Rawang kerana merawat gangguan Jin Saka Ular, ana taknak komen panjang-panjang pasal ni. 

Pada awal pembelian sabun al-Bayt kelihatan si ayah pada anak gadis berkenaan berat hati ingin membelinya, yerlah RM15.00 sebuku sabun sahaja. Namun ana nasihatkan pakcik tadi, kita ikhtiar pakcik, siapa tahu, barokahnya ada dan anak pakcik sembuh.

Kali kedua dia membeli 12 sabun al-Bayt kalau tak silap ana, dan hari ini 19 Ogos 2013, oder lagi 10 buku sebab katanya Alhamdulillah, anak perempuan saya dah boleh sambung belajar semula, terharu + sebak ana mendengarnya, bayangkanlah dari seorang anak yang memang ada masalah kulit yang sangat teruk namun selepas berikhtiar dengan Sabun ak-Bayt, kehidupan anak gadis berkenaan kian pulih.

Nama pakcik berkenaan, Abdul Rahman, tinggal di Kuala Lumpur. Semua dengan izinNya jua, nanti kalau kebetulan ana postkan gambar anak gadisnya. Namun tak tahulah bila boleh jumper dengan pakcik ini lagi.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com