:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

RASAI BEZANYA


Dalam perkongsian dengan sahabat, katanya Produk TIB amat berbeza dengan produk sabun lain, dari segi bau, tekstur sabun dan lain-lain, ana jelaskan di sini bahawa, Sabun Produk TIB menggunakan bahan 'alamiah asli [bukan pati] jadi rasanya, baunya, teksturnya memang original... bukan tiruan yer.

Betul yang sembuhkan itu dengan izinNya jua, namun kita perlu usaha dengan sebaiknya. Dah tau kita sakit/ tak sihat, maka carilah penawarnya yer.

Ikhtiar dengan Produk TIB ialah terdiri daripada :
  1. Sabun al-Bayt : Rawatan gangguan makhluk halus/ masalah kulit bersisik/ ekzema/ badan berbau/ luka-luka kecil/ anak-anak demam tak baik-baik/ dll dengan izinNya jua.
  2. Sabun Ros Bidara : penyegar badan selepas penat bekerja/ rawatan gangguan jin asyik insya Allah dan maslah kulit juga/ dll dengan izinNya jua.
  3. Sabun Belireh : rawatan masalah berkait kulit/ masalah rambut keguguran/ masalah kewanitaan/ dll dengan izinNya jua.
  4. Sabun Nuur Aura al-Bayt [SNAB] : ikhtiar membangkitkan aura positif/ ikhtiar pemulihan jodoh/ masalah gangguan berkait suami isteri/ dll dengan izinNya jua.
  5. Sabun Resdung/ Sireh/ Marigold : berkait masalah fizikal badan


Boleh menghubungi mana-mana dealer/ stokis berhampiran anda. Insya Allah membantu. Jika tiada respons dari dealer/ stokis baharulah menelefon saya terus : Ust Rosdi  016-958 5423

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com