:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

TESTIMONI: badan Gatal dan Sabun al-Bayt


AlhamduLILLAH diizinkan oleh ALLAH azzawajalla untuk kita menghirup nafas lagi pada hari ini, rebutlah peluang memohon ampun kepada ALLAH AZZAWAJALLA supaya kita menjadi hamba ALLAH AZZAWAJALLA yang sentiasa mengenal erti apa itu hamba? Dari blog sahabat: http://mualijakmal.blogspot.com/2013/12/kes-gatal2-dan-sabun-al-bayt.html


'Ala kulli hal,
apa yang bakal saya cerita ini bukanlah bertujuan untuk takabbur atau apa-apa pun. Ianya cuma sekadar perkongsian untuk kita melihat bahawasanya ALLAH itu Maha PenyemBuh.

ketika sang fakir baru sahaja balik daripada seremban untuk mengambil stok minyak zaitun dan madu. sang fakir didatangi seorang suami mengadu bahawa isterinya telah di ’sembur pontianak’ kata orang tua-tua dulu.haishhh. saya cuma senyum dan kata benarkan saya mandi dan solat sebentar,bawaklah si isteri ke rumah saya.

Selepas solat sang fakir pun mulakan sesi terapi, sang fakir tanya apa masalahnya? dia kaya setelah keluar dari tandas rumahnya, telinga dia telah berdesing dengan begitu kuat dan terus pening kepala dan gatal2 badannya.

Sang fakir hanya diam tidak mahu memberi apa-apa komen. setelah itu, sang fakir cuma bagi tahu mungkin puan akan ada darah tinggi nanti dan darah di dalam badan tak stabil.

takkan lah akmal, takkan tiba-tiba sahaja berlaku pulak. ok baiklah.

saya mulakan sesi ruqyah dan diakhiri dengan perkataan ukhruj ya ’aduwaALLAH... keluar dengan izin ALLAH.

saya guna teknik gantung tangan didapati memang ada gangguan. tetapi sang fakir tak ckp banyak, cuma tanya kau nak keluar ke tak nak? dia nak keluar dan sang fakir arahkan keluar melalui kaki kiri dan disertai dengan tarikan oleh sang fakir denganIZIN ALLAH AZZAWAJALLA.

ALHAMDULILLAH, gatal2 dan kemerah-merahan pada kulit puan tersebut telah hilang sikit demi sedikit. Lalu, sang fakir suruhlah mandi dengan sabun al bayt baik untuk kulit dan gangguan. ALHAMDULILLAH, DENGAN IZIN ALLAH, ALLAH TELAH MENYEMBUHKAN puan tersebut.

apa yang sang fakir pesan kalau nak masuk tandas tutup kepala dan keluar rumah pun tutup kepala. sapa yang faham dia akan faham apa yang sang fakir maksudkan ini.

DENGAN BACAAN KALAM ALLAH ITU, ALLAH telah menyembuhkan hambanya. Boleh berhubung dengan : Ust Akmal, Tel : 013-442 1597, Felda Titi, Seremban, N. Sembilan

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com