:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

STICKER SABUN BELIREH - new look

ALHAMDULILLAH wa INSYA ALLAH, Terapi Islam al-Bayt [TIB] telah mengeluarkan produk yang akan membantu mereka yang bermasalah dalam hal kulit kepala dan masalah keradangan dubur/ qubul dengan lahirnya Sabun Belireh [Belimbing Buluh + Sireh].

Sebagaimana yang sedia maklum, sireh mengandungi khasiat yang tinggi dalam herba masyarakat Melayu, tanpa mengira jenis sireh samaada sireh India dan lain-lain lagi, ianya mengandungi 1001 hikmah Insya Allah, antara khasiat sireh yang ada ialah:

1. Menghilangkan bau badan dan ketiak
2. Pencuci muka (masalah jerawat & jeragat)
3. Bertindak sebagai antiseptik
4. Merawat kelemumur dan gatal kulit kepala
5. Menguat dan mengilat rambut
6. Untuk merawat sakit kepala
7. Pencuci vagina serta keanjalan otot vagina

Oleh kerana satu lagi herba yang berkaitan ada iaitu belimbing buluh, jadi pihak TIB mensenyawakan kedua-dua bahan herba semulajadi ini, khasiatnya Insya Allah, setakat testimoni yang telah digunakan ialah masalah keguguran rambut dan kelemumur, berubah secara mendadak dengan penggunaan kerap. Rambut yang kurang akhirnya lebat. Itu testimoni ana sendiri, ana guna Sabun Belirih[dibuat sekitar sekilo sahaja sebagai ujikaji] nie selama 2 minggu berturut-turut dan AlhamdulILLAH, kesannya menakjubkan, sehinggakan sahabat di pejabat apabila melihat ana kehairanan katanya ada sesuatu yang lain pada Ustaz Rosdi, ana senyum sahaja, pada mulanya ana tak perasan sangat, tetapi pada suatu pagi ketika sedang asyik menggosok gigi, ana terpandang kat cermin perubahan berkenaan dan bertanyakan zaujah ana, dan ia mengiyakannya. SubhanALLAH tabarakALLAH.

Insya Allah penghujung bulan April ana akan launchingkan Sabun Belireh ini dengan harga yang sama dengan Sabun al-Bayt iaitu RM15.00 [semenanjung]/ RM16.00 [sabah sarawak labuan] sahaja dan harga dealer ialah RM9.50 sahaja. Bolehlah menempah sekiranya berhajat dengan memasukkan pembayaran ke akaun yang dinyatakan di Blog Sabun al-Bayt ini iaitu di Maybank, Ambank dan CIMB.

Disamping itu juga, Wangian Kasturi TIB akan dijenamakan dengan keluarnya sticker Wangian Kasturi TIB hasil kerja FaQir Designyang sangat kreatif kerjanya. Yang berminat boleh menempah apa jua design dengan beliau atau nama sebenarnya Saudara Azahar, orangnya sangat baik. 

Testimoni kebanyakan bagi lelaki yang memang mengalami masalah kebotakan kecil, banyak saya perolehi dari kakak saya yang memang dealer di Kemaman, menyatakan memang seorang lelaki yang botak licin kepalanya, tumbuh semula rambutnya selepas penggunaan kerap Sabun Belireh ini. Boleh berhubung dengan Puan Rohaya dalam ruangan Dealer TIB.

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com