:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Keluaran Kali ke 10

Alhamdulillah, hari ini bermulanya melekatkan sticker Sabun al-Bayt, pengeluaran kali ke 10. Terima kasih atas sokongan dan penerimaan tuan/puan dalam menggunakan Jenama Produk al-Bayt. Moga-moga ianya memberikan manfaat yang berkekalan dari sisiNya jua.

Yang berhajat bolehlah berhubung dengan Ust Rosdi di talian 018-245 3824 [Whats App/ Line/ We Chat] mahupun menggunakan emel terapialbayt@gmail.com atau melalui borang tempahan online di : http://terapialbayt.blogspot.com/p/tempahan.html

Antara testimoni Sabun al-Bayt ialah:

Entry kali ini berkisar pada mereka yang menggunakan Sabun al-Bayt sebagai kaedah/ ikhtiar rawatan bagi mereka yang mengalami masalah kulit sensitif @ alahan. Seorang dealer saya iaitu Pn Suzilah membawa Sabun al-Bayt ke tempat kerjanya. Alhamdulillah, dalam 2 hari mampu menjual hampir 30 ketul Sabun keluaran TIB. Satu kredit untuk sahabat ana nie.

Dalam satu SMS ringkas kepada ana, katanya sekarang ada sahabat sekerjanya yang tolong mempromosikan Sabun al-Bayt ini memandangkan penyakit alahan pada kulitnya setel [bi 'Aunillah]. Ana nasihatkan agar yang menggunakan Sabun al-Bayt ini terus menggunakannya jangan berhenti. Amallah selalu. Jika berminat jadi dealer, sila hubungi ana, Insya Allah ana uruskan sehingga Pakej sabun al-Bayt sampai ke tangan tuan/puan.

Bagi yang belum mencubanya, silakanlah, disamping rawatan untuk masalah kulit, Sabun al-Bayt juga sebagai ikhtiar Rawatan Gangguan Makhluk Halus/ Jin Insya Allah, kita berikhtiar dan Allah sembuhkan Insya Allahu Taala.

Dealer berkenaan ialah :

Pn Suzilah Sidek
[Sabun al-Bayt/ Sabun Belireh/ Sabun Resdung/ Sabun Sireh/ Sabun Marigold]
Seksyen 15, Bangi
Tel/ SMS : 019-606 8678

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com