:::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Laman Blog Rasmi SABUN TERAPI ISLAM AL-BAYT [TIB] :::: Syukran dan Terima Kasih :::: Sila isikan Borang Tempahan Online bagi memudahkan Urusan Pengeposan Produk Anda :::: Dealer/ Stokis masih diperlukan .... semua stok always available ...

Sabun al-Bayt dan Nuur Aura


Alhamdulillah, Sabun alBayt dan Sabun Nuur Aura alBayt sememangnya mempunyai kesan yang sangat baik dan bagus kepada mereka yang mempunyai masalah berkaitan gangguan jin/ makhluk halus.  

Testimoni Pertama:
Seorang suri rumah mula menggunakan Sabun alBayt [RM25.00 sebuku] selepas mengenali saya di tempat kerja. Asalnya puan berkenaan tidak yakin dengan Perubatan Alternatif ini, lebih-lebih lagi perubatan Homeopathy. Namun selepas mencuba dua tiga produk, sekarang, puan ini ialah pengguna tegar Produk Homeopathy ini.  Baik berbalik ke Sabun al-Bayt dan Nuur Aura, beliau apabila menggunakan 2 jenis sabun ini, mukanya akan naik merah-merah dan macam dan naik ruam-ruam [macam ada nanah dalamnya]

Bila stop, wajahnya akan ok. Dan apabila bertanyakan adik-adiknya, yang menggunakan sanbun yang sama, tidaklah pulak ada masalah seperti mana beliau. Insya Allah, puan berkenaan sedang amalkan AromaTeraphy al-Bayt sekarang ini. Puan berkenaan, memang jenis yang menjaga perwatakan beliau.

Testimoni Kedua:
Si adik puan di atas, merasakan dia dan suaminya bermasalah, sebab dah 8 tahun kawin tidak atau belum lagi mendapat zuriat. Suatu petang saya memberikan/ poskan Shower gel al-Bayt, dan dia menerimanya dan terus membuat mandian. Feedback paling cepat diterima ialah, badan dia merasa berpijar dan panas-panas.

Sekarang saya pass kes adik kepad apuan di atas kepada sahabat di Jalan Reko, DrN Ust Afendi.

Sebarang pertanyaan, sila hubungi Ust Rosdi 016-958 5423/ 018-245 3824

0 pengunjung budiman:

Catat Ulasan

CARA PEMBELIAN

1- Sila isi borang tempahan online di SINI.
2- Whats App / Telegram 016-958 5423 unt pertanyaan stok [stok memang sentiasa ada]
3- Caj pos RM7.30 - semenanjung dan RM12.00 - Sabah Sarawak Labuan
4- Hari pengeposan biasanya Isnin dan Khamis serta Sabtu
5- Produk lain sila sertakan Kos Pos, kecuali Homoepathy [dengan pembelian RM100 ke atas] shj tidak memerlukan Kos Pos.

PerBankkan:
Maybank : 1646 8700 4480
CIMB : 7603 1998 19

Whats App/ SMS:
1- Nama penuh
2- Alamat Penuh
3- Emel/ No HP diperlukan.

Sila masukkan emel ketika membuat pembayaran online iaitu produkalbayt@gmail.com